Prijs Gratis
Categorie Overige
gepubliceerd datum Oktober 27, 2016
Bekeken 304
Land BelgiumVerkoop van:


Bioradiometer


Energiedoeken


Energieplaten


Electrosmog regelaar


Stretchmaster dit product is een hulp voor hernia, artrose, spanningen verzwikking of verstuiking? de Stretchmaster  ontzuurt vele spiergroepen in u lichaam een nieuw produkt voor sport, fitness en gezondheid.


Waterconvurters deze verhogen de kwaliteit van het water


BiotensorFoto 1

Bioresonanzkonvurter SK2 Silverline
Bioresonantie :


Overal in de natuur komen trillingen voor dit noemen we resonantie. Trillingen zijn er in verschillende niveaus denk hierbij aan grote trillingen zoals aardbevingen en kleine zoals atoomtrillingen. Voor de mens zijn vooral geluidstrillingen van belang en elektromagnetische trillingen zoals het licht en de radiogolven.


Wanneer het lichaam uit balans is kan de energie niet meer doorstromen. Organen werken niet meer naar behoren. Er ontstaan klachten en ziekte kan het gevolg zijn


Als we de blokkades (of te wel de negatieve energie) opheffen zal het lichaam weer in staat zijn zich te herstellen. Door het lichaam te prikkelen en de werking van de organen te stimuleren kunnen klachten verdwijnen of aanzienlijk afnemen.


Bioresonantie middelen kunnen ziekmakers uitschakelen, hormonen en enzymen repareren, schimmels en parasieten doen verdwijnen, psychische trauma’s en stress verdrijven.


Bioresonantie middelen werken op het trilling- of energieniveau van het lichaam. Ze ondersteunen het immuunsysteem en maken het lichaam vatbaar tegen ongunstige invloeden en aandoeningen.
De Bioresonantie is er dus op gericht het lichaam aan te zetten tot herstel.Foto 2

Electrosmogregelaar: De e-smogregelaar wordt geplaatst in een ruimte waar bijvoorbeeld gewerkt wordt met een draadloos netwerk, bluetooth, Dect telefoons deze zenden een bepaalde frequentie uit wat bij ons een klachten kan veroorzaken bv een moe gevoel de E smogregelaar neutraliseert de ruimte. De e-smog regelaar wordt ook in de auto geplaatst ( wagenziekte).


 Op produkt geven wij 2 jaar garantie.Foto 3

Pendel berg kristal € 15,00Foto 4


Pendel € 10,00Foto 5

Toermalijn € 3,00

Foto 6


Bergkristal bol 3 cm € 15,00Foto 7

Kruiskop Bioradiometer
Verhuur van Bioresonantie producten.
Verhuur van de Stretchmaster.

Ook kunnen wij hulp bieden bij dier, en plantvraag gerust naar info.


Kijkt u ook eens op onze website voor nog meer producten of productinformatie, hebt u vragen aarzel dan niet en stuur ons een email. 
www.cosmolife.nlNaam: cosmolife


   

  Laat een reactie achter (spam en aanstootgevende berichten worden verwijderd)


   

   

  Gerelateerde aanbiedingen

  • Wil je een gezonder en slanker lichaam?
   Wil je een gezonder en slanker lichaam?
   Overige - Gingelom (Limburg) - Augustus 9, 2018 124.02 Euro €

   Wil je een gezonder en slanker lichaam? Wil je meer energie in je leven? Ben je het beu om altijd moe te zijn en je door te sleuren? Wij kunnen jou helpen door middel van ons detox programma. Het C9 programma is een detox programma dat ervoor zorgt d...

  • Gratis gelaatsverzorging aangeboden
   Gratis gelaatsverzorging aangeboden
   Overige - Gingelom (Limburg) - April 20, 2017 Gratis

   Wij zijn een bedrijf die aan mensen een gratis gelaatsverzorging aanbiedt. Wij doen dit omdat ons vertrouwen in onze schoonheid en gezondheid producten op natuurlijke basis erg groot is en wij weten dat deze producten zijn werking zal doen met vele m...

  • Zelfhulp Positief Opvoeden middels zelfstudie
   Zelfhulp Positief Opvoeden middels zelfstudie
   Overige - Leuven - Oktober 27, 2016 Gratis

   Positief Opvoeden om je ouderschap te versterken! Heb je vragen over het gedrag van je kind: driftbuien, ruzie, boos, druk, ..... of voel je je onzeker als ouder? De Opgroeiwinkel biedt verschillende trajecten aan die aansluiten bij je vraag of zorg....


   
  verkoper:


  cosmolife

  Lokatie: Région de Bruxelles-Capitale, Bruxelles, Belgium


  Generated in 0.11667799949646 ms