Zoek

127.00 €
Electro Harmonix Super Space Drum analoge drum synthesizer

Synthesizers
Geplaatst 7 jaren geleden
14 keer bekeken

127.00 €
Electro Harmonix Super Space Drum analoge drum synthesizer

Synthesizers
Geplaatst 7 jaren geleden
14 keer bekeken

Omschrijving

Electro Harmonix Super Space Drum analoge drum synthesizer

Het is nu bijna niet meer voor te stellen, maar voor de digitale revolutie waren elektronische drumstellen ook daadwerkelijk elektronisch. Met andere woorden, de geluiden werden niet door een computer gesynthetiseerd maar door interne schakelingen, transistoren en filters. Het leverde die typische sound op die we ons herinneren van eind jaren 70, begin jaren '80. Ook het avontuurlijk ingestelde Electro Harmonix waagde zich in de wereld van de elektronische drum synthesizers. Twee van hun modellen uit de jaren '70 hebben de tand des tijds goed doorstaan en zijn inmiddels zeer gewild. Dit is de Electro Harmonix Super Space Drum, een heruitgave van het origineel uit die tijd. Bedoeld om het slagwerk voor de lage frequenties, zoals de kick en de tom, te emuleren.

Hedendaags gebruiksgemak

Bij de heruitgave van de Super Space Drum heeft Electro Harmonix zich niet laten leiden door valse sentimenten. De nieuwe uitgave is dan ook een stuk robuuster dan het origineel. Met regelaars voor frequenties (start en stop), tijd, gevoeligheid en volume heeft u al volop mogelijkheden om een heerlijke drumsound te creëren. Alsof dat nog niet genoeg is kunt u er ook nog eens een modulatie effect aan toevoegen. Als stand alone unit kan de Super Space Drum nu al aangestuurd worden middels de de ingebouwde kick pad. Het pedaal komt echter pas echt tot leven als u het gebruikt in combinatie met elektronische (analoge) drumpads, sequencers of loopers. Ook vormt het een uitstekende partner voor de EHX Crash Pad, een drumsynthesizer voor de bekken-sounds en crashes.

Mogelijkheden te over

De bijgevoegde video van Electro Harmonix geeft een goed beeld van wat er zoal allemaal mogelijk is met de Super Space Drum. Als stand alone unit kunt u hem gebruiken door op het juiste moment me de drum pad een drum-sound te laten klinken. Met een enkel exemplaar en een rythm generator kunt u al veel meer kanten op. Voeg daar een Crash Pad aan toe en u heeft reeds eenvoudige drumopstelling. In combinatie met andere of meerdere synthesizers kunt u zelfs een compleet drumstel samenstellen. Misschien nog belangrijker is het geluid, de onmiskenbare sound van een analoge drum synth, elektronisch en toch warm en karaktervol. In no time bent u weer terug in the '80s. Waarom Bax-shop.nl?
- Voor 22:00 uur besteld is morgen in huis
- Gratis bezorging voor bestellingen boven de €50,-
- Altijd de laagste prijsgarantie
- 60 dagen "Niet-goed-geld-terug" garantie
- Gratis retourneren
- Standaard 3 jaar garantie

Voor meer informatie en/of om dit product te bestellen klik op onderstaande link:

Contacteer Bax-shop.nl (verkoper)

  Electro Harmonix Super Space Drum analoge drum synthesizer - 1
  Electro Harmonix Super Space Drum analoge drum synthesizer
  127.00 €

  Ter bescherming tegen verboden activiteiten kunnen wij uw bericht controleren voordat het naar de ontvanger wordt doorgestuurd en het zo nodig blokkeren.

  Andere advertenties van deze verkoper

  Verkoper details

  Bax-shop.nl
  Bax-shop.nl
  Niet-geregistreerde gebruiker
  Contact

  Advertentie Locatie

  Liège, Liège, Belgium
  Electro Harmonix Super Space Drum analoge drum synthesizer
  127.00 € Electro Harmonix Super Space Drum analoge drum synthesizer door Bax-shop.nl